Parfém poselství růží

Jako každá žena miluji, když se okolo mě vznáší obláček příjemné vůně. Mám ráda vše přírodní, takže koupené parfémy s chemickými vůněmi nebyly pro mne to pravé. Snažila jsem se proto navrhnout a vyrobit vlastní parfém, z čistých, přírodních esenciálních olejů.  A vznikl tak parfém Poselství růží.
Obsahuje vzácné oleje z několika druhů růží, zemité vůně dřeva, pryskyřic a svěžích citrusových květů. Voní jako letní zahrada.
Parfém nese vysoké vibrace esenciálních olejů a je doplněn o květové  a krystalové esence vyrobené z květů  naší zahrady, z růže rugosy, levandule, křišťálu a růženínu.

Poselství růže- jsem jemnost, něha, křehkost, jsem tak jemná a tak silná. Nezápas, neper se se životem, já rozkvetu i na nehostinném místě, všude je místo pro můj kvítek, křehká krása na povrchu je živena houževnatými kořeny z hlubin Země. Podporuji ženskost, konejším a hojím, jsem zhmotnělá láska, plním tvůj život krásou.

Parfém používám denně, krásně uvolňuje při meditaci, stačí potřít krk či zápěstí a nechat se hýčkat krásnou vůní, která vás přenese do rozkvetlé letní zahrady…

Parfém je ve flakoncích s roll-onem v duhových barvách, objem 10 ml stojí 550 kč.