Síla a krása minerálů

Každý nerost má své specifické vyzařování, své konkrétní vlastnosti a schopnosti, které mají vliv na naše biopole, na to, jak se cítíme, jak vnímáme, a co si k sobě, do svého života přitahujeme. Šperky z kamenů a polodrahokamů mohou svým působením pomáhat harmonizovat tělo, mysl i ducha a dostávat je do blahodárné rovnováhy. Tyto kamenné šperky již z podstaty svého původu uzemňují, dodávají sílu, posilují životní odvahu a spontánnost. Doporučuji šperk vybírat čistě intuitivně, bez rozmýšlení hlavou, ve smyslu, ke kterému znamení daný kámen náleží, na jakou nemoc působí apod. Důvěřujte svému podvědomí, že vybere přesně ten kámen, který máte na sobě nosit. Podvědomí totiž ví o věcech, o kterých nemá vaše hlava ani tušení…

Šperky vyrábím s velkou láskou, pro radost, v omezeném množství a každý z nich je originál. Mohu vyrobit také šperk na objednávku, pro konkrétní osobu, podle zadaných kritérií. Hotové výrobky očišťuji a nabíjím v blízkosti velmi silných pozitivních zářičů, menhirů.

Je možné je zakoupit na některých mých kurzech, či seminářích, případně mohu zaslat poštou. Cena se odvíjí od velikosti a ceny použitého polodrahokamu a dalších komponentů, většinou činí 250-650 kč.